optreden kinderdienst

Zondag 26 mei hebben we gezongen in een kinderdienst in de Herv. Kerk van Oldebroek. Het thema was: De ark van Noach. We mochten zingen voor de mooie grote ark met dieren die voor de preekstoel stond.

zingen in een verzorgingstehuis

Op woensdag 22 mei mochten we voor de bewoners van Verzorgingstehuis Hanzeheerd in Heerde zingen. Wat vonden de bewoners het mooi, het zingen, maar ook de muziekoptredens en de gedichten. Het was een fijne middag samen.

tulpenactie

Op vrijdag 8 februari was onze jaarlijkse tulpenactie weer. De kinderen hebben weer goed verkocht, allemaal heel hartelijk bedankt voor het verkopen en kopen van de tulpen!

Actiedag

Op zaterdagmiddag 2 februari hebben we gezongen tijdens de actiedag van de Herv. Kerk in Oldebroek. We mochten 2x een blokje liederen zingen, het was een gezellige middag en tussendoor konden we nog leuke dingen doen bij de workshops.

 

Kerstfair

Op woensdagmiddag 12 december hebben we gezongen tijdens de kerstfair bij verzorgingstehuis De Hullen. Het was een gezellig uurtje om samen met de bewoners liedjes te zingen, en we konden daarna ook nog even bij de kerstkraampjes kijken.

kinderkoor-uitje

Woensdag 31 oktober hebben we een hele gezellige middag gehad, we zijn met het kinderkoor naar Monkeytown geweest. Hier konden we heerlijk spelen met elkaar, we hebben patatjes gegeten en een lekker ijsje gehad. Het was een geslaagd koor-uitje!