Tulpenactie 2022


Alle tulpen zijn al verkocht!!!
We staan dus niet meer bij de Coop om te verkopen.
Iedereen bedankt voor het kopen en verkopen van de tulpen om zo ons kinderkoor te steunen! Coop Oldebroek bedankt dat we weer bij de winkel mochten staan.

Tulpenactie 2022

 

De jaarlijkse tulpenactie komt er weer aan. Vorig jaar kon deze helaas geen doorgang vinden i.v.m. de coronamaatregelen. Dit jaar is de actie op 11 en 12 maart.

U kunt de tulpen bestellen bij een van onze koorleden. Heeft u geen tulpen besteld bij een van de koorleden, en wilt u ons toch graag steunen? Dat kan! Op 11 maart vanaf 12.45 uur en 12 maart staan de koorleden ook in de COOP in Oldebroek om de bossen te verkopen. Ze zijn €3,00 per bos en 2 bossen voor €5,00.

We hopen er weer een succesvolle actie van te maken!

Bingo en afscheid leden

Afbeelding

Traditiegetrouw was er op de laatste repetitiemiddag van het seizoen weer een bingo. De kinderen hebben hiervan genoten.

Ook namen we afscheid van 5 leden welke de basisschool gaan verlaten. Bedankt voor jullie inzet, en veel plezier in alle nieuwe dingen die op jullie pad gaan komen!

Als verassing hebben ze iedereen getrakteerd op ijs. We hebben er van gesmuld!

Zit je op de bassischool en vind je het leuk om te zingen kom dan eens een kijkje nemen op maandag 30 augustus wanneer onze nieuwe koorseizoen weer begint.

We starten weer met repeteren vanaf 31 mei!

Hallo allemaal!

We beginnen weer met repeteren vanaf 31 mei. We oefenen van 14.45-15.30 uur achter de Hervormde Kerk in het Open Huis. (Bij mooi weer zal dit nu waarschijnlijk buiten zijn.) Vanaf 14.40 uur staat de ranja en en een koekje/snoepje klaar.

Uiteraard volgen wij de regels van het RIVM op tijdens de koorrepetities.

Nieuwe zangers en zangeressen gezocht!

Hallo allemaal,
Zit je op de basisschool en vind je zingen ook erg leuk? Kom dan op Interkerkelijk kinderkoor Jong Oldebroek. Wij kunnen namelijk nog wel wat nieuwe zangers en zangeressen gebruiken!
We oefenen iedere maandag (m.u.v. de schoolvakanties) achter de Hervormde Kerk in het Open Huis. Eline Wubs is onze dirigent. We vinden het leuk als je een keer komt luisteren of meezingen!
Vanaf 21 september zijn de tijden van de koorrepetities van 14.45-15.30 uur.
Uiteraard volgen wij de regels van het Rivm tijdens de koorrepetities.
Wil je nog meer informatie? Kijk dan eens op onze Facebook pagina of neem contact op met
Reina Dickhof 0525-630975.

schapenmarkt

Woensdag 11 september hebben we gezongen op de schapenmarkt, dit doen we elk jaar. Er zijn net veel nieuwe kinderen bij het koor gekomen en dus hebben we ook nieuwe solisten erbij. We hebben hard geoefend om de liedjes te leren, maar we hebben allemaal heel goed gezongen, het was een mooi optreden!

schapenmarkt

Hallo allemaal,

as woensdag zingen we natuurlijk weer op de schapenmarkt. Van 14.00-14.30 is iedereen welkom in de Ger. Kerk in Oldebroek. We laten weer leuke liedjes horen, dus hopelijk tot ziens!!!